Induce Esok

Esok kena serah diri. Takut lah dengar experience mommies yang kat hospital berhari hari sbb induce tak berkesan. Please pray for me mommies. Dah lah first time mom and tak tau sakit die cam ne. 😞

2 Balas

Saya induce berkesan alhamdulillah walaupun anak2 sy jenis bersalin hujung2. Anak ke3 sy kena induce 38w dan ada bukaan cuma terpaksa czer sbb baby pusing last minute. Doa yg baik2. Lepas induce tu kalau rs senggugut dan skit pinggang belakang on off tu maknanya dh ada cntraction

Semoga dipermudahkan..