Serah diri dah

Esok 40weeks 1day . Dah kena serah diri ke hospital . Doakan saya di permudahkan bersalin ya . .

13 Balas

semoga dipermudahkan segala urusan bersalin ye sis. kita sama² berdoa ye. sy pon tgh tunggu bersalin ni. #39w5d .

Insyaallh smua urusan kite dpermdhkn.. sy pom mnunggu hri.. lgi 10hri due.. xde tnda lgi n.. aminnn

Semoga dipermudahkan urusan bersalin .. Aamiin ... in shaa Allah semuanya akan baik baik saja 😊

semoga Allah swt permudahkn urusn kita untuk brslin slmt ibu Dan ank aamiin

3y ago

aamiin

Samalah, saya pun esok kena serah diri sbb gdm ✨ doakan saya juga.

semoga di permudah kan urusan sis n selamat ibu n baby

semoga dipermudahkan urusan bersalin...Aamiin...

Smg dipermudahkan dan selamat semuanya sis..😘

smoga dpermudahkn bg ibu dan ank...amin...

tahniah sis saya lama lagi perjalanan