bersalin induce

esok dh nk serah diri kt hospital bby tk nk keluar awal🥹due 11hb paksa esok kena serah diri induce ,, doakkan dipermudah proses bersalin ya ibu²🥲... #mohondoa #secondbaby #semogaibuibuygnkbersalindipermudahkkansegalaprosesnya

9 Balas

Due date 12.06 ni.. Tapi belum ada tanda2 lgii🥺.. Risau pun ada... Harap2 d percepatkan dan d permudahkan proses bersalin ni.. Doa kan saya ya ibu2.... 😊

11mo ago

sama la due date kita..alhamdulillah sy bru bersalin 4 hari lps..sy doakan sis supaya bersalin cpt dan dipermudahkan segala urusan..

huhu sama la baby tknk keluarr . due semalam 10/6 . 15hb kena serah diri kalau baby tkmau keluar lagii . Moga baik baikk je utk kite dgn baby

sama la sy dh 39 minggu 5hari...still xda tanda nk bsalin...ya Allah smoga urusan kta semua di permudahkan amin³.. due 13.6.2023

semoga dprmudahkan sis . smga d lncarkan urusan sis🤲sy dah 38w4d msih mnunggu turun tnda . hrp2 tak over due🥰

banyakkn baring mngiring ke kiri, amalkan doa nabi yunus , & bljr kawal prnafasan

saya due 13/6. mcm mana kalau nak minta induce ya? xlarat dah ni. xnk tgh overdue

11mo ago

sama la sy pn due 13.6

Semoga dipermudahkan segala urusan ❤️💪🏻

semoga dipermudahkan bersalin. aamin

banyak kan juga brjalan kaki,