Perut sebu

Saya 9w 5d... satu hari tu mesti ada rasa sebu, mcm kembung angin?? Mmg mcm tu ke?? 1st baby setelah 8tahun menunggu... Alhmdllah n bersyukur allah masih bagi peluang malaikat kecil berada di rahim saya...

1 Balas

Segala pujian hanya bagi Allah. Tahniah mommy 😘Haah sis, mmg mcm tu. Perut kembung tu la kadang2 buat sy mudah nak muntah dulu. Nak buang angin susah. Nak sendawa tak reti. Sabar je la. Keep positive and strong ye sis.

5y ago

Tq.... sblm ni sy x tau yg saya preggy n saya sapu minyak panas kat perut nasib baik xde apa2..