sakit perut.

saya 38weeks. due 3/4. harini saya cuba puasa. tapi tadi saya berbuka sebab tiba tiba sakit perut. lepas berbuka pun still lagi rasa sakit perut. perut tak mengeras. baby pun tendang je. sakit apa eh macam ni. perlu ke hospital tak ?

2 Balas

sakit perut atau sakit mcm senggugut? kalau mcm senggugut n kerap boleh ke pac utk check ..sy smlm pon tiba kerap sakit ..pergi hosp da 3 cm

3mo ago

now dah hilang segala sakit tu sis 😂 maybe contraction palsu kot. harini cek kk pun jantung baby allhamdulillah okay.

syapun sama 3/4 tpi baby still aktif masi skitpun x brapa jgak cuma doktor suruh msuk ward 2/4 nie