Kekejangan perut bila first day puasa.

Salam mummy2, saya first baby baru 10 weeks, semalam first day puasa sy alami sakit perut macam kena gastrik, sakit kepala sampai nak pengsan, rasa nak muntah. Tapi saya tetap puasa dan tahan sampaila berbuka. Bila berbuka bila saya makan tak rasa pape dah, masuk je tandas terus rasa nak pengsan. Harini puasa yang kedua ni saya tengok perut saya makin kempis. Kenapa ye. Risau saya tengok. Tapi alahan tu masih ada walaupun perut makin kempis. Tak kembung macam semalam2..#ingintahu #bantusharing #firstbaby

1 Balas

awk.. ustaz azhar idrus dh kate ppuan peknen klau mngalami gejala smpai nk pgsan pitam tu d blh kn bbuka pd hari tu tkut memudaratkan..

2y ago

bile sakit jgn teruskan..sbb dh jd mudarat