Sakit Tiba Tiba

Hi. Malam tadi saya tiba tiba sakit pinggang sampai ke perut mcm senguggut. Perut pun mengeras. After a few minutes cuba baring, getting better. Is it tanda tanda nak bersalin? Atau hanya false contraction? Saya baru 35w

3 Balas

Nak tanya, saya baru je start demam, sakit tekak & sakit kepala tadi. Sekarang pinggang rasa sakit walaupun baring kiri atau kanan. Celah peha & betis pon sakit. Normal ke semua tu? Saya baru 32weeks.

Hi puan, dulu kakak saya mcmni, dia sakit tangkap dari pinggang ke depan. Esok petang terus dia bsalin, smoga puan dpermudahkan, alert dgn tanda2 ya

Contraction palsu..klau contraction sbenar, baring la posisi mne pn xkn hilang sakit tu

5y ago

Okeyyy terima kasih, btw.. Nothing to be worried kan kalau contraction palsu?