Geng Ogos 2021

Say hai sikit geng ogos 2021

28 Balas

haiii genk ogos 🤩 semoga d permudahkan semuanya mommy2 my second baby moga baik2 saja ... first baby misscarriage but i love my baby with all my heart🥺❤️ anak surga mummy

hii. sepatutnya due ogos jugak ☺ Tapi masih belum rezeki lagi. ectopic pregnancy 😌

3y ago

in shaa Allah,akan datang ada rezeki yg lebih baik..aamiin

Hi. Semoga diberkati sihat cukup bulan semua baby2 dan momy2 syg.. 🙏💕🤗

hai..insyaAllah..didoakan kandungan kita semua sihatm..Ameen ya Allah...

3y ago

in shaa Allah,aamiin

wah,ramainya geng dgn sya...Moga semua nya sihat dan selamat...Aamiin

Haii ☺️

haiii 🌹

hai hai👶🏻😄

👋🤗🤗🤗

haiii 😍😍