BABY 2021

Sapa geng dgn saya due 2021 saya bulan mac insyallah semoga dipermudahkan segala urusan kitaa semua 🤩😍

137 Balas

Wow.. Tahniah mommies TAP. Moga dilancarkan bersalin nanti.. Berbaki 3 hari je lgi nak 2021.. Selamat berpantang buat mommies yg bakal melahirkan baby2 yang chome lote 😘😘😘 #TAPSupermoms #TAPxTanamera

insyaallah 5/5/21..hrp2 kuar date tu la..date dh cntek..sng nk ingt..sy jenis lupe tarikh..sume date pentg husband yg bnyk ingt..semoga kali ni ade rezki..#1stbaby#2ndpregnancy

saya mungkin bulan 6 .. skrg dh 9week tp belum buat buku lagi .. doakan saya semoga kandungan kalini dipermudahkan .. sbb dah Ttc 1 tahun lepas keguguran tahun lepas ...

Saya 21/1/21 insyaallah hehe. Semoga semua ibu* baby pkp geng 2021 sihat dan selamat sehingga melahirkan Serta di mudahkan segala urusan. Amiin. 😊

saya pun mac.. 21/3/21 🥰 semoga allah lindungi kita dan baby selama journey ney dan proses bersalin nnti.. tik tok tik tok... 5+ month more.. 😬

Saya insya-Allah 26 Mac 2021. Anak sulung, selepas enam tahun berkahwin. Doakan moga segalanya dipermudahkan Allah ya 😊

3y ago

Aamiin sye 6/3/21 smga kite di permudah urusan ye sis sampai bersalin nanti Aamiin..

saya due hujung january 2021. a month left 🤧 super nervous sebab first baby, saya harap urusan kita semua dipermudahkan 🤲🏻

3y ago

aamiin. ni pun sekarang perut kerap sangat mengeras 😣

Me!21/2/21 hihi klu btul baby nk kluar ikut due tu lah klau kluar 22hb genap la staun mak pak die kawenn

🙋🏻‍♀️ April 2021..Anak pertama lahir bln puasa.Anak kedua ni pun insyallah bln puasa.🥰

ikutkan due bulan 8. tp baru keguguran semalam. mohon doa semua yaa. dah kali kedua gugur. hm

3y ago

sorry sis its ok jgn risau semua akan indah pada waktunya sis .. Allah akan bagi sis rezeki suatu hari nti ... sa juga prnh keguguran 6 weeks bulan 9 lalu first baby huhuhu sentiasa berdoa mgucap ya sis ..