Geng 2021

Spa kt sini due geng 2021?? Kita geng.... 😍🙏hehee.. Hrp semua nya dipermudahkan, brjalan dengan lancar.. Sampai kita bersalin.. Amin3..

184 Balas

Semoga takda lagi pkp dan bebas covid19 bile dh 2021 nanti 🤲🏻🤲🏻 Risau jgak kena beranak sorg2 takde org teman 😥😥 Lagi2 kena ada ibu sendiri jaga masa dlm ward. Sbb ni baru 1st baby, risau jgak lerr

Insyallah ..7ogos2021 due sy ..3bln lepas keguguran mase 4 weeks...alhamdulillah skrg Allah bg rezeki lgi..doakan sy jga ye bakal2 mummy.

Sy hujung² january 2021. Ank pertama. Sy rasa banyak cabaran. Sebab kes covid meningkat. Semoga kita dipermudah kan insyaa allah.

4y ago

sama la.. sy due 29 january.. hihihi

sy 15.5.2021.. raya ke 3.. hihihi.. semoga dipermudahkan segala urusan kita semua ye.. 😘

aminnn.. in shaa Allah.. selamat berjuang mommies.. kita alhamdulillah dh selamat.. 02/05/20

aamiin. due bulan 5. moga dipermudahkan urusan bersalin semuanyaaa.

Saya 19/1/2021.. InsyaAllah kite geng.. Hehe.. Semoga dipermudahkan.. Amin

macam2 perasaan ada. Dah lama takde bayi. Semoga dimudahkan urusan

insyaallah 6/5/2021 semoga dipermudahkan bersalin nanti Amiin ❤️

insyallah due bln. 2..moga kita sama2 dpermudahkn urusan yer amin..