betulkah susu kacang soya tak baik untuk baby?

Satu² nya air soya saya boleh terima rasa dia. Tak rasa soya langsung. Tapi pregnant tak amalkan sangat sebab ramai kata tak baik untuk baby. Nanti kulit bayi jadi sensitive kalau amalkan soya time pregnant.

betulkah susu kacang soya tak baik untuk baby?
23 Balas

Sy pun masa preg sllu mnum soya sbb hsbnd ckp dlu mum dia mngandungkn dia mnum soya jer. Tp bila baca ramai ckp blh buar kulit bby jd sensitif jd risau pla.. Sbb sy xtau sblm tu. Mdh2an bby ok ..