Muntah makan zincofer

Macam mana mommies semua makan zincofer? Ada tips tak. Saya tukar ubat harini first time makan habis muntah dalam kereta. Please help bagi tips 😢

Muntah makan zincofer
5 Balas

Sy pn sme mkn zinkofer muntah dh cuba cara mcm2 still muntah jgk..last2 sy bli sndri ubt sme mcm zinkofer kt frmasi..alhmdulillah ok xmuntah dh..

Boleh try tukar Maltofer boleh dpatkan dkat farmasi. Sbb tu sama je dgn zincofer. Tapi lagi sedap sbb rasa coklat.

nurse sy sarankan makan sebelum nak masuk tidur . makesure jgn mkn pape sebelum mkn zincofer .

8mo ago

air masak boleh je minum

makan ubat 2 jam selepas makan before tido, consume with air oren Sunquick

Cuba makan zincofer selepas gosok gigi dan sebelum tidur.

8mo ago

Hii.. jumpa lagi.. kite pregy sec baby 😃