baby aktif

Sape yang jenis tak boleh tidur malam kt sini? Ade tak yg bila dah nak subuh baby kemain aktif menyepak bola dalam perut.?everyday mcm ni risau pulak kalau keluar nanti pon macam tu juga habislah rabak mata mama nya nanti.hihi

11 Balas

Normal. Masa pregnant anak no 2, masuk je 3rd trimester lagi haru dia buat keje. Dari tgh mlm smpi subuh. Nasib baik masa tu tak keje sbb mmg kena bed rest. Lps siapkan husband & anak pegi tadika baru sy tidur smpi pkl 12tgh hari. Nasib baik dah kuar jenis tak berjaga mlm sgt maybe sbb menyusu bdn. Asal nangis je selak. Tp mmg sejenis active lain mcm.

Haha..sama jgk dgn saya..time tidur waktu sblm subuh 3 pagi ke atas dia mmg start aktif..tp sbb sy ngantuk sgt sy tido je..😂😂 alahai. Comel je rasa..lps ni dah bersalin welcome to sleepless night la sis..😊😊

Saya baby start 1 pagi sampai kul 8 pagi.macam nak koyak kulit perut.entah apa yang dia main.suami pun Naik risau sebab dia ckap aktif sangat sampai nampak perut berombak😂😂😂😂😂

Same...bile da nak subuh die punye kicking mcm jam loceng suh kite bgn...bile da kicking cmtu kne bgn la cri breakfast..bru die diam..

Biasala tu.. Aktif le bgus mksd ya dia sihat n mbesar dgn baik.. Klu dia besar kelak boleh atur masa tidur dia, semua ya boleh plan..

samaaa.. siap pikir, nti baby kuar, msti dia aktif gak time2 mlm smpai subuh.. mmg rabak mata

sama saya. .mlm ssah nau nk tdo

Hahaha..baby mmg xtido mlm

Hi hi hi😍

Normal je tu sis.. Sy dlu pn gitu jgk.. Asal 4pagi je msti sedar dia aktif sgt dlm perut ni.. Tapi bila dh keluar lain plk sis..