Baby aktif tendang siang malam

Ada tak sini mummy, macam saya.. baby sekarang 29w dia punya aktif tu sampai terfikir bila budak ni nak tidur Hahahahha, sangat sangat aktif. Berombak perut siang malam. Dia akan senyap kejap lepas makan, lepastu sambung kick. Aktif salah, tak aktif lagi risau 🤣🤣🤣

2 Balas

Sama 33week pun sama aktif sngt siang malam aktif... nak2 time sy nk tido mesti dia tendang ajak main😅kalau bapak nya ad mmng bapak nya yg lyn dia punya tendangan to

sama la skg baru 27 week tp aktif betul sampai kdg2 saya rasa bby x selesa ke mcm mana ni haha 😅 tp itu la lagi risau kalau x gerak2 jg