37 minggu

Sape sini due date 3/8/20? Korang dah ready ke?

37 minggu
47 Balas

Sy due 7/8. Xsbr nk jmpe baby, kakak dgn abg dia pn excited sgt dah ni, tiap hri tnya bila adik nak kluar, baby pn bg respon je bila dgr suara kakak dgn abgnya😊semoga dipermudahkan aamin..

Waaaa... Mami2 sini bln 8...mmg dah tak sbr kan kan kan... 😍😍😍Akak masih lama... Hahhaha... Bersedia lah hati untuk bersalin mulai skrg😊😊😊Jgn takut2...... 😉

Saya pun due bulan 8. Tp esok refer pakai bby size kecik 3 minggu dri sepatutnya. Harap harap dipermudahkan. Dan scan td dia kata air ketumban bacaan 6.3 something. Risaunya

4y ago

Semoga dipermudahkan urusan awak ☺️

Same due tapi sy dh bersalin pd usia kandungan 36w hr tu..air ketuban kurang dan baby makin kecil..apa2 pun semoga semua dipermudahkan sis..😘

Alhamdulillah, masa saya 37 weeks, mmg dah ready. Bersalin pun on 37 weeks. Normal. Sbb pecah air ketuban. Bukan sebab gdm atau yg lain 🤗

semoga dipermudahkan segala urusan sis yg bakal bersalin masa terdekat. due saya oktober tp apapun mintak dipermudahkan everythg

Saya patut due 4/8 dah dpt date ceaser mngu dpn 23/7...doakn saya dipermudahkan ye..baby n saya selamat

4y ago

Semoga dipermudahkan segala urusan. Btw, knapa ya kna czer?

Bfday sy 3/8🤭 n due date baby plk 28/8 n dh packing siap dh brg baby😂. sis baby boy ea?

Saya due 3/8/2020..baju baby dah siap.. Tak sabar nak jumpa baby..hihihi..

6 ogos. Nervous betul 😅 Sebab 1st baby. Barang semua dah standby masuk kereta.