Due date

Hai mommy2 semuaa ?Sape due date bulan 8 ?

83 Balas

ikutkan awal bulan 8 tpi tktahu la tkpe la nak kluar bile asalkan bulan 8 keluar insyaallah kalau nak keluar awal pun lagi happy hehe

Saya dah bersalin tahun lepas. Just nak ucapkan, semoga mommies semua dipermudahkan urusan nak bersalin nanti. Aamiin 😘💕

Saya due insyallah 4/8 doakan ❤..sy doakan mommy2 yg len dipermudahkan urusan bersalin nanti amin

Insyaa Allah awal bulan 8 Ni due tapi semua ank mmg lahir awal 2mggu dari due... Xkisah janji selamat....

Doc bagi date 26/8. Tp dlm apps ni 24/8..xpa lah mna2 pun sama je..asalkan momy n bby sihat walafiat😁

Saya sis..sama jgk bln8..excited cmpur tkut pun ada..huhuhuu😅.cm xcaye da nk dkt bln8😁

Doc bg due date 25/8...semoga d permudahkan urusan kita semua n selamat semuanya..aminnn

Mas du date 2/9 tp doc jangka mungkin Hujung bulan 8... Semoga dipermudahkan sume ibu2

Sy... Tpi tak sure lgi brpa hb... 17hb ni bru nak scan... Pregnant 3month...

Hai sya awl bulan 8 ,mcm ndk pcya je ?ad juga rsa tkut