period xdtg lepas bersalin

Sape pernah jadi mcm saya x dah 5bulan sya bersalin secara czer dan sya bff sepenuhnya...

4 Balas

Depend pd body sis mcmne..mcm sy czer juge lepas bis pantang ank dh msuk umo 3bln br sy dtg period.. mebi sis mcm mil sy kut.. dia kata ms muda dlu..lepas bersalin n berpantang..smpai anak age 1taun xdtg period sbb full bf ank.. cume sy jela.even full bf ank..period dtg awl .. mebi smua tu sbb hormon.. so sis jgn risau k.. 😉✌mg Allah pmudahkn segalanya..aamiin

5y ago

Most wlcme sis 😘✌

Normal sis kalau breastfeeding tak datang period. Anak saya dah setahun, tapi saya belum period lagi.

5y ago

Mgkn ats hormon kn mekasih sis

Normal sis klo bf kn baby xperiod... My sis staun xperiod bf kn bby dia..

5y ago

Tq sis

Kalau breastfeeding sepenuhnya, memang period lambat datang

5y ago

Yeke mekasih sis