haii mmy semua, sya nak tnya kt mmy yg bersalin czer bila period kita akan dtg lepas bersalin czer??

2 Balas

ceaser or normal depends dgn kita pnya bdn..klu fully breastfeeding akn lmbt period or lgsg xperiod pun..klu xfully breastfeeding period kdg dtg lmbt kdg sebulan lepas beranak da period

Period dtg bergantung pada hormon dlm badan kita. kalau hormon susu lagi tinggi dlm badan kita, period akan lambat.