fibroid

Sape mommies yg ada pengalaman fibroid semasa mengandung? Mmg akn kerap keluar lendir bercampur darah ke? Tnye utk kepastian. Mohon share pglmn ye.. Tq mommies

2 Balas

hye sis, sy ada fibroid masa awal mngandung.. on my 16weeks bila scan kat pakar, dah xde dah.. lepastu xda pula seingatsaya ada lendir campur darah.. nurse kat klinik or docyor xda bagi remind ke asal asa keluar even spot darah je, kena pergi hosp.. boleh terus le kecemasan.. itu if awak ke hosp kerajaan.. kalau swasta, selalunya kena call diru doktor yg handle ur punya pregnancy.. anything happen, please please please refer docyor yakni ke hosp terus

Sy ada fibroid. Pernah gugur n detect ada fibroid. Lendir ngn darah bukan sbb fibroid. Mgkn rahim x kuat atau ada luka. Pergi terus ke hospital.bahagian emergency. Jgn lengah