fibroid

nk tanya ada ssiapa yg ada fibroid tk mse hmil ni ? nk tnye mmg akn sakit perut ke slalu ?

1 Balas

Sy ade.. Mse scan hamil 7w4d ari tu bru dpt taw... Sbb lg tu abdomen ade rse sakit lain mcm..tp kjup jer.. Doc ckp tu blh jd jgk sbb fibroid.. Skrg dh 9w6d msh ade lg... Sakit tu xla sgt..cuma kdg jer..jgn wat kje berat..kwl pemakann.. Rehat pai cm tahap malas... Sbb kte kna lawan fibroid nie sis..die berebut space ngn bby dlm rahim... Risiko ggur tu ade doc ckp klaw hamil bwh dri 12w..