Fibroid pada week11

Hi semua, saya sedih dan down sangat bila tahu ada fibroid 4cm kat bawah baby. Boleh kongsikan tips utk mengecutkan fibroid dan share pengalaman bersalin dgn fibroid? Ada ke mommies yg bersalin normal dgn adanya fibroid ni? #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

1 Balas

jgn risau...sy pn ada..nti lama2 xnmpak dh fbroid tu.buat xtau je...bla pregz hormon estrogen kita byk..jg fbroid berpotensi makin mmbsar jg..tp ada kt potensi tk smkin kecut or size maintain..buat xtau je..tp jgn lupa bykkan doa..

1y ago

Terima kasih sudi jawab. Boleh saya tahu mcm mana perkembangan awak? Boleh ke kita bersalin normal dgn fibroid ni ya?