xmnum susu

sape mcm sy sejenis xmnum susu sblm prgnt smpi la prgnt mmg xske susu lgsg bau pn bley muntah.. sy sjak prgnt nie di pkse mnum ya allah ttup la hidung mcm mne pn stay nk muntah gakk.. susu dh cmpur gn milo pn sme gak pnye la seksa nk mnum.. lpas mnum msti mnum air oren skit xpn buah oren mkn.. nk bg hilang rse susu kt tekak.. dri susu mahal smpi ke susu murah sy beli.. kdg 2 mnum smpi dlm hati nie doa ya allah utk ank utk ank ?? jgn la muntah than jap jeee.. kdg die ok xmuntah.. tiber time xok mmg klua blik susu nye ?‍♀️..

14 Balas

Klo x blh minum susu mkn pil kalsium..tp sblm tu refer doc..