Aktif gerak

Halo,mommy mommy ,, pernah x korg rasa bby trlalu aktif ? Dri jam 3 subuh smpai la pagi..? X berenti gerak .. nk tdo pun susahh , sbb mengeliatt bby dlm peruttt 😂😂😂

5 Balas

Saya bila bngun baby bngun. Bila saya tido dia pun tido. 🤣 tapi sebelum nk tido tu dia aktif lah saya pun xpasti. Dia tido ke tak sebb tak sedar🤣🤣

1y ago

😂😂brp weeks sis..?

brapa mggu tu? sy jnis tidur xsdar..tp bgn2 tdo mmg rasa baby gerak aktif jg...cuma.xrasa tganggu sgt la..xsdar hehe

1y ago

aminnnn.... tq..

macam saye, tgh malam start la dia berjoget. bila petang tidur la dia tu😂🤣

1y ago

kannn 😂😂 pastu g mnum susu sma roti ,bru stop gerak, baru la dpt tdurr. slgii bby goyg² slgi tu la x dpt tdur.hmmm

Hehhe sama, saya anggap je baby kejut bangun solat Subuh hehhe

normal