HB low

Assalamualaikum hai semua .. nk tnye ,ade tips x nk bg HB sentiasa cantik tanpa mkn pil setiap hari sbb preggy sebelum ni sy ade sejarah HB low ...utk second preggy ni sy harap semua nya ok je ..

7 Balas

Saya just nak serankan ,jangan minum teh ,kopi .sebab iaakan menghalang zat besi daripada menyerap kebadan kita ,nurse ada bgi kan pil tambah darah walaupun hb ok ..sbb dia nk hb kta always ok 😊

5y ago

Yes . Ade bg ..skrg ni sy bergantung dgn pil tu

Makan kurma.. Sy esok nak p check up malam sebelom tidur .akan kurma 2 3 biji.. Esok nye naik mendadak sampai nurse tnya Makan ape..

5y ago

Yeke ..ok2 . Semoga sentiasa dipermudahkan segala urusan kite

Alhamdulillah Hb cantik je dari awal preggy smpai skrg dh 8bulan . Saya amalkan susu hl blend dgn kurma setiap hari

5y ago

Sep skett.. Sama..

Cuba consume jambu batu tiap tiap hari sis. Makan vit dgn air oren/ribena

5y ago

👍🏻👌🏻👌🏻👌🏻

Mkn buah jambu btu , ubt minum dgn frsh oren

5y ago

Ok ..nanti sy cuba ..tq ye sis 😊

Guava or buah jambu batu 😘

sy dulu makan buah jambu batu

5y ago

Ok ..tq ..nanti sy cuba😊