HB Low bersalin awalke?

heloo mommies nak tahu hb low ni kena bersalin awal ke? sbb my cousin dgn kwn kwn i yg ada hb low ni semua bersalin awal dari due date. mommies ada pengalaman tak? tolong sharekan sbb i firstmom dan first baby takada pengalaman lagi. #ingintahu #bantusharing #Sharing_dong_Bund #firstmom

3 Balas

37 weeks ke 40 weeks dah masuk tempoh matang. Bila2 boleh bersalin within that period. Saya HB normal, bersalin 37 weeks.

3mo ago

thanksyou sis❤️ maknanya 37-40w kena ready kan❤️

sy dulu hb low 7 lpstu msuk trimester ketiga dh okey 12 keatas bersalin 38w 3d

3mo ago

macam mana sis naikkan balik hb? i mmg takboleh telan langsung ubat even dgn air jus pun takboleh . muntah sampai kosong perut dlm masa 4harini berat i turun 4kg.

brp current hb? sy hb low bsalin overdue.

3mo ago

10.5