Prolonged Jaundice

Sape ada pengalaman anak kena prolonged jaundice? Anak sy dah 16 hari, kuning masih ada lagi & turun sikit je.. Hari ni doktor ambil darah kat tangan dia pula.. Tak sanggup tengok anak nangis kena ambil darah ?

14 Balas

Sy ke klinik yang ambik bacaan kuning seperti ambik bacaan demam. Pakai alat tuju dekat dahi. Saya selalu tengok trend bacaan anak, 3hr pertama lps discharge mmg sy ke klinik,if trend makin menurun saya dah tak ke klinik