Hoyaaaa!

Sape ad pgalaman pkai ubt insert vaginal? Mcm mna kputihan?

2 Balas

Saya bekesan, saya punya ni dlu banyak keputihan,di sertai gatal gatal,tp xdelah sampai berubah warna,warna masih mcm putih je dan gatal sgt,masuk je ubat kat dalam,esoknya sampai 3 hari juga,keluar semua putih2 mcm ubat gigi tu pekat ,gatal trus hilang,skrg da kurang da keputihan,kdg xde kuar lgsung,bila kuar dkit tu normal lah sbb sy da 38w.

5y ago

Ya kh sis.. sy bru pkai smlm.. msuk sebiji,hri ni tkda kputihn dh.. hope kkal smpai besalin nnti

Ikut juga . Ada yang berkesan , ada yang sama je