keputihan

Slmt pgi mummy2 sume Nk tny skit la,ade x yg tau cra nk krg kn kputihan ktika prgnnt? Doc dh bgi ubt insert tu,tp still lg kputihan Blh bgi ptua x mummy2 dlm ni?

1 Balas

sy keputihan dr awal mengandung sampai beranak.. keputihan hilang selepas bersalin.. kalau xde bau,jangan risau.. pasti ok.. tapi bab gatal2 tu mmg xleh elakkan.. relax aje.. kalau xtahan, letak la minyak cap kapak sikit kat bibir kemaluan pastu letak bedak.. nyaman terasa giti 🤭

3y ago

Sy dh 38w4d. Lately ni keputihan sy bnyk dan teruk. Lagi2 lepas buang air kecil dia akan keluar bnyk. Masih sempat ke sy buat swab test gbs tu? Boleh ke masa nk bersalin Dr treat kita sbg +ve gbs wlpn kite tak sempat buat test lg? Sy risau keadaan baby sy nnti saat melahirkan