Boleh ke?

Hritu doc dh sruh pkai ubt insert utk hilangkn kputihan, sbb msa tu dh tukar wrna kuning.. slps msuk skli,dh ok tnggal kputihan normal je.. Kalau2 kuningnya dtg lg,bleh ke sya beli ubat tu kt farmasi n pkai lg? sbb hrtu pun doc sruh cri sndiri kt frmasi sbb klnik tkda stok. Mcm mna,mummies?

2 Balas

Xleh pakai sembarangan sis.. sblm nie doc suh bli sbb kt klinik xde stok, so after this kena consult doc dlu bru boleh pakai lg..

5y ago

Oky sis.. tq

better p check dgn doc dlu..klu doc sruh bli br sis beli sndri..klu x perlu xpyah beli

5y ago

dh hri tu sis.. doc sruh beli.. tu la cuma tnya kot2 ada smula,bleh ke idak pakai lg..