nk tnye

sapa sini pernah minum air gula?rasa apa yee? byk ke doktor tu bgi?ramai kata rasa loye..meh lh kongsi2 pengalaman..jumaat ni doktor suruh dtng minum gula dgn dgr sikit ceramah..

70 Balas

Sy mnum kt klinik swasta, rse manis & berperisa

Xbnyk pon..ok je sis..inshaAllah xloya..

secawan dlm 250 ml.. sedap n manis sgt

Pada sy, rass loya sbb mnis sgt

tmpt sy 1 gelas penuh mcm ni.

Sedap perasa oren F&N...

Tak sedap 😅

First time minum anak ke 4.. 7 bln.. alhamdulillah..tempat saya sedap...sejuk dan rasa lemon....x sedar teguk air cam biasa

First mnum hari tu... Dapat air gula penuh satu mug... Igtkan cawna kecik jer.. Tapi xla sepekat yg sy sangka.. Ok boleh minum.. Tapi stgh cawan mula nk rasa something kat tekak...xpikir banyak hbiskan jugak mnum... Lpas mnum mnta air masak. Kumur2 sikit buang dan mnum sikit.. Lpas mnum air gula rasa pening n nk muntah.. Tapi jgn layan.. Kalo x nnti kena mnum lagi.. Snggup ker.. Naseb baik mampu tahan sampai 2 jam tu pon dudk xkena nk menahan takot muntah

Saya dpt 1mug. Masa minum ok. Masa tunggu 2jam tu yg loya pening semua ada 😂