mimpi pelik

Sapa sini pernah mimpi pelik (perempuan rambut pjg) semasa hamil? Kenapa ya muncul dlm mimpi semasa hamil.

9 Balas

Sy pn bru2 ne mmpi cm tu jgk.. Prmpn tuh dr kwsan ber'air mcm paya2 gitu tp kotor.. Dn dia ckp kt sy, dia nk ambik ank sy 😣😣 sy tkut sgt2 tba2 tgn dia ble bepanjang nk korek kt bawa... Tp sy cpt2 paksa diri bngun dr tdur... Trasa mcm btul sgt.. Tp sblum sy tdur, sy mmg amalkn 3qul doa tdur, ayt kursi dn cci kaki.. Tp xtw knp mc mmpi jgk😣.. Keesokan ny trus bwa husb p klnik tuk cek bby.. Alhamdulillah bby ok sja

Sy pon sejak pregnant ni selalu sgt mimpi pelik2.. Sampai tidur xtutup lampu sbb takut sgt 😂.. Tpi alhamdulillah sejak selalu pasang ayat ruqyah masa tidur ok dh.. Mimpi still pelik tp x seram

Sy xpnh mimpi tu . Pasang ruqyah mse tidor tu . Sblom tdor bagi 4qul n qursi . Kibas2 sikit tmpat tidor tu . Wuduk/Basuh kaki jgn lupo .

Doa kan yg baik2 masa hamil tu mom.. Kalau terbangun tu.. Trus doa dlm hati.. Jauhkan perkara yg bukan2 dari kta.. 😇😇

Sme la. N sye anggp tu mainan tidur. Kalo mimpi mcm tu sye tersedar trus tukar posisi tidur.

4y ago

yaaa saya pun tukar posisi tidur. minta dijauhkan dan berdoa banyak2 🙏

mainan tdur sis.. biasa masa prgnt ne mimpi dtg mcm² n pelik²..

4y ago

moga sllu dlm lindungan Allah..

Mainan tidur je sis. Xperlu difikirkan sangat ye

Ms pregnant mmg mimpi pelik2. Abaikan je

smoga sis selalu d lindungi Allah..