mimpi pelik

Kenapa lah selalu sgt dpt mimpi2 pelik. Smlm mimpi anak dlm kndungan kritikal. Sakit ape tak tau. Bukaan da bukak. Katanya baby sakit tggu masa nak kluar. Allah hu robbi. Kelmarin mimpi mandi sungai. Dlm sungai ade ikan yg sngt2 besar. Bngun2 je bpeluh2. #25weeks

6 Balas

Klu blh, jgn anggap biasa sgt. Sbb benda luar mmg suka kacau wanita mengandung. Sblum tdo sapu2 dlu tmpt tdo dan baca ayat kursi dan 3 kul. Sy dlu pn mcmtu jgk smpai mimpi nampak janin lps tu sy keguguran. Sy ada tnya2 ustaz psl mimpi pelik2 yg sy alami. Itu semua petanda ada gangguan dan lps buat ruqyah alhamdulillah dh makin baik xde dh mimpi pelik.

Sy pn pernah mimpi tgh susukan bayi..kembar lg..mimpi tu mcm real..bila bgtau kt husband dia xbg sy fikir yg bkn2..alhamdulillah skrg ank dh 4bln lbh..insyaAllah xda pape sis..yg penting jga solat..baca quran

mainan tidur je tu.. jgn fikir pelik2.. byk2 doa supaya semua ok,dilindungi selalu..mmg yg sy baca ibu mengandung mmg suka mimpi pelik2..sy pun ade jgk tp lupa dh mcmmana😁 ..

Sebelum tido ambik wuduk, baca ayat kursi & 3 qul.. masa tido pasang ayat al quran pun okey..

Solat jangan tingga.. rajinkan baca Quran.. Dan doa yg baik2 n minta selalu dilindungi NYA

Bese la sis anxiety terfikir2 bawak ke tido