Mimpi pelik

Sejak mengandung selalu mimpi pelik, pernah tk kamu alami mmpi mlhat gambr sdiri dalam gambar tu muka yg kelhatan tk jlas?kngsikan apa maksud mimpi tu😥 #ingintahu #bantusharing

4 Balas

rajin2 baca surah al baqarah (baca sikit2 setiap hari atau bukak audio surah), 3 kul, ayat qursi.. baca setiap kali sebelum tidur.. tawakal pada Allah, sesungguhnya tiada yg berkuasa melainkan dia.. kalau puan islam lah.. sbb sy mase mengandung kena gangguan mcm2.. takut baby lahir kena kacau.. ade satu kali tu, sy kena hempap dgn lembaga warna hitam, padahal waktu tu mlm.. bayangkan sy tgh sarat time tu, sy pusing nak tumbuk dia.. lepas tu dia terus hilang.. rupa nya sy lupa tutup tingkap.. rumah mak sebelah hutan.. mcm mengarutkan cerita sy.. tp serius tu lah yg sy alami.. mimpi pelik2 jgn ckp lah.. alhamdulillah lahir ok.. xde masalah.. xbanyak ragam anak..

Ada maksud baik ada maksud buruk. Depend detail mimpi tu cmne. Tapi tak payah percaya tafsir mimpi, jadi syirik nanti. Nak tau boleh, tapi jangan percaya

sy pn xpndai tfsir.. ad skli tu sy mmpi muntah rmbut...sy trik pnjg².. susah nak keluar...rupanya kena gangguan😢

Maaf, sy x pandai nak tafsir mimpi