Bleeding............

Sapa mcm saya Bleeding tp bila doktor chek kata xde apa apa hmmm hati ibu mana yang tak risau darah asyik keluar je kadang banyak kadang sikit😓

1 Balas

Saya pernah spotting & bleeding. Gi check doc pun doc cakap tkde pape. Awk banyakkan rehat. Klau doc ada bagi ubat, jangan lupa makan. Jaga dirii. Jangan buat kerja berat2. InsyaAllah tkde pape

2y ago

xde pn bg ubat ..doc kata ok cuma 2 minggu ag kna chek blk..kadang rsa risau wlpn doc ckp xde apa apa..terima kasih