bleeding 5 week 3day

saya nak tanya.. ada sapa pernah bleeding tak usia kandungan 5 week? normal tak kalau bleeding? darah merah biasa tak macam darah period dan tak banyak mcm period.. tadi pergi scan doc cakap kantung masih ada tapi baby still tak nampak.. ada sapa pernah ada pengalaman macam ni tak.. risau hati ni sebab anak first tak pernah jadi mcm ni.. harap ibu² dapat bantu saya.. ada kemungkinan saya keguguran ka?

1 Balas

Kerap keluar atau sekali je? 5w kalau scan mmg takkan nampak lagi janin. Banyakkan bedrest