trauma from last miscarriage

Kadang rasa perut ni keras, kadang rasa lembut je. baby dah 12 weeks. bila perut lembut hati rasa risau je mungkin disebabkan trauma from last miscarriage. hampir setiap hari check kalau ada bleeding. tu yang bila ada perubahan sikit je, hati terus risau. semoga ibu ibu yang recovering from miscarriage trauma sentiasa kuat !

1 Balas

Saya doakan semoga mommy dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin. Moga selamat semuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕 #TAPsupermoms #TAPactiveusers