beranak pertama czer

Sapa kt sini beranak sulong czer dan jarak dekat... Saya ank pertama czer,, mengandung kali ke2 ni jarak ank pertama setahun 9 bulan.. Blm sampai 2 thn lagi umur anak.. Doktor ada juga sound.. Tp xnak fikir negatif la.. Bnda dh jadi.. ???

2 Balas

Dulu ank sulung sy czer sbb fetal distress..setahun 9 bln lps tu,lahir ank kedua..ank kedua lahir normal tp tpksa guna vacuum sbb sy x pndai meneran..hihi..ank ketiga pun jarak dekat dgn yg kedua..pun lahir normal & x koyak lgsung.lancar & senang je dia kluar..mgkin sbb dh pndai meneran..😆😆

Saya.umo anak sis sama ngan umo anak 1st saya.skrg preggy kedua 33 weeks..dok n nurse kk saya ok je.xmarah pon.dorang bagi nasihat je soh jaga dri n kandungan. Setiap bulan apoinment dok pakar.bulan dpan apoinment dok pakar Kat hos plak tuk check parut czer

5y ago

Terima kasih sis.. Saya ada jugak ambik pati haruan plus gamat.. Harp semua ok je sis... Herm