mengandung selepas czer tak sampai setahun

boleh tahu sekarang sya tengh pregnt 5week ank pertama sya czer tak smpai setahun#seriusnanya #ingintahu

3 Balas

sy pun czer sis anak pertama.. tp dah setahun lebih. . sekarang pregnant ank kedua 6weeks.. kalau luka dalam sembuh rasanya oke je.. tk pun nnti sis cuba refer doc oke..

czer ni selalunya 3 thun bru dktr bnrkn mngdung skli lg..luka dalaman blum sembuh.

sis nak tahu apa tu.

2y ago

takde pengalaman, seeloknya sis further checking dengan doc. minta advice doc.