due bulan 10

sapa due date bulan 10 kat sini lambai cikit hehehe.? korang dah start beli barang baby ke?

138 Balas

Sy 2/10 tp Tak ada rezeki baru keguguran kandungan twin .. Sy redha, dua kali keguguran, ada hikmahnyer tetap sabar dgn ujian yakin dgn rezeki yg allah s.w.t bg , sentiasa bersyukur walaupun dlm hati sedih .. Sy doa kan semua ibu2 kuat dipermudahkan n bby dilindungi allah .. Jgn stres2 jgn buat keje berat yaa..

4y ago

due kta sma.. smoga ada rezeki lg.. 😊