due date

Sapa due date 2020?? Sy due date kalau ekot pengiraan period 1/3/2020, tp klu ekot scan 28/2/2020... 29/2/2020 thn lompat!! Seram tgk kalender :-)

due date
135 Balas

In sha allah sy 29/4..berpantang dlm bulan puasa la..31 thun lepas mak sy pun bsalinkan sy dlm bulan puasa..skrg sy plak merasa..hrap btl2 slim la kan..puasa x de lalu lalang mkanan sdap2

5y ago

Dugaan tu sis... Dugaan nk ganti puasa nanti...hehehe... Apa pn tahniah sis... Smga allah prmdhkan urusan kita... Aamiin