due date.

Hai mummy sapa sini due date bulan 1/2020 ?

194 Balas

13.01.2020...dulu anak sulung bulan nov..so mmg mngidam nak anak januari..skali rezeki dpt januari + anak wawasan 2020 lagi tu..hehe

Alhamdulillah~~ ramai nya due bulan 1/2020.. In shaa Allah.. Lau Allah izinkan sy bersalin 16/1/2020.. ❤️

InsyaAllah 26/1 😍😍😍..semoga dipermudahkn segala urusan semua mommy2 n baby lahir dgn sihat 😍😍

Saya...munth2 xlarat badan ..nk buat kerja..sementara baring je..tgu okay baru nk bjln..

Wah.. baby 2020. Sy dlu pun teringin nak bersalin tahun 2020 tpi rezeki awal.. due awl bulan 12 nnti.

Saya sepatutnya due 27/1 @30/1 tp Allah lebih menyayangi,hanya 8 weeks dalam rahim saya...😢

saya tgh2 bulan ha, da la ank 1st bru drjh 1..dpt byg msti kalut uiiii hihi

Insyaallah 11.1.2020 doakan sy mudah bersalin yerr mommies semua..amiin

Bulan 2.. tp xtau la kot baby nak keluar awai jumpa ibu dia.. mungkin bulan 1🤗

Sy InshaAllah 13.01.2020. 😊 Second Baby after wait for 4 Years. 🤗