due date

Sapa due date 2020?? Sy due date kalau ekot pengiraan period 1/3/2020, tp klu ekot scan 28/2/2020... 29/2/2020 thn lompat!! Seram tgk kalender :-)

due date
135 Balas

Sy 22/4/2020 ini... Smoga kita smua dipermudhkn utk bsalin ya ibu2 hamil ☺☺

Hai .. Sy skg pregnt 6week .. Nk tnye.. Btul ke air soya x bagus utk ibu pregnt ?

5y ago

Sis kena tnya yg lbh pakar... Sb sy msa mengandung semua sy mkn, syukur alhamdulillah la xdk apa... Skrg pregnant 11weeks tekak teringin nk mkn laksa letak nenas, sy mkn tp xbyk la...

Eh samala sis.sy klau ikut pgiraan period ,edd 29/2/2020. Klau ikut scan, edd 1/3/2020

5y ago

Unikkan.tarikh.tu... Skali smbt meriah...hehehe

Saya due 23hb feb. Korang yg due bln february ni dah nmpk baby bump ke? 😍😙❤️

5y ago

Sy nmpk skit sb dlu msa lahir ank sulung xjaga perot...hehehe

Due sy.. 27.2...klu baby nk kua lmbat xtaw lah... Kot nk kua 29.2 ke.. 😂😂😂

5y ago

Norsohaida due bila?? Sy xkisah pun.. Sbb rasa nye.. Due msti awl... Sbb baby first... 😂😂, minta2 due awl seminggu lah... Xnk jgk klu baby lahir 29 tu...

Kalau takut jgn tunggu due cukup 9 bulan dh bole klua dh bby.. Tp induce lh..

Takpe sis. Anak bertuah tu. 😂 InshaAllah. Aamiinn. Sy bulan 4, (awal ramadhan).

4y ago

😅😅😅😅 tulah. Redha jelah mampu. Hahahaha.

Samalah... Ikut pengiraan 1/3/2020.. Kalau tak sakit kena serah Diri 29/2/2020..

4y ago

Aamiin3... Itu yg pntg sis

Due date 22/2.. ikut tarikh period 19/2.. biasa doktor akan lambatkan tarikh ye?

5y ago

Ohh mcm tu ye..

same la sy due 28/2...baby first lebih sehari dr due day yg ni x thu la mcm mane

4y ago

In sha allah, pujuk bby kluaq due date tu la...hehee