Dah insulin bacaan tetap sama

Sapa dekat sini yang gdm on insulin tapi bacaan masih tinggi ? Saye dah tak tahu nak buat ape lagi, insulin buat, makan ubat pun dah, jage makan pun dah cume sekarang kerap sangat lapar. Kadang saye sanggup berlapar sebab taknak bacaan tinggi.

2 Balas

sy bru je start insulin tp dlm 6unit jelh ubatnya mkn ubat, mng asyik kerap lapar walaupn dah mkn,sy mkn jgk tp berpantang cikit lh

1y ago

Sme pun insulin 6 unit jgk sis. Bacaan bsp sis okey tk lepas insulin ?