assalamualaikum...

Sapa cni ibu preggy yg wajib kna bgun tgh2 mlm...lapar 2 jam skali... Berat naik mendadak...??? Nk wt cmna nie teman2...? Jgn ckp mkn biskut & buah je... X jalan ye... Tlg bg komen yg membina...

29 Balas

Sama la..mkn pape pun still lapar serupa xmkn lgi..xtw kemana nasi tu pegi..tangki xpenuh2..ahahhaha..

5y ago

Xfull pun tangki..agknya kena mkn 1periuk nsi

Sama gak 😂😂 tiap2 malam mesti akan trjaga 2 3 kali sebab lapar 🤭🤭🤭

I feel u dear...sy pn rse perkara yg sme tp kne thn gak sbb sy da sngkut gdm 😭

5y ago

Hahaha

Saya la macam tu. saya makan je. Nanti lepas bersalin kurus balik. Heheeh

Sama macam saya dulu. Sebelum tido kene makan dulu baru boleh tido

Time lapar amalkan buah-buahan@ kurma, kismis

Kesimpulannya...kna mkn jgk la nie? 😭😭😭

5y ago

Kne makan..!! Tp ambil position yg sikit berulang Kali..

minum susu sebelum tido. blh knyg lama

Sma la mcm sy