lapar sangat2

Mommy . Sy bru 8w . Sejak thu mengandung sy cepat lapar . Bru makan 2 jam dh lapar balik . Lapar die mcm x makan langsung ? nie ank yg ke 3 . Sebelum nie pregnant x pernah lapar macam nie . Smpai sy stress sbb nk kne beli makanan je dekat tempat kerja . Kat rumah tgh2 mlm makan ?

2 Balas

Mmg nafsu makan meningkat ketika hamil sis. Tapi jaga jaga, jangan percaya mitos "makan untuk dua orang". Makan dalam kuantiti sikit, tapi kerap. Taknak berat badan naik banyak sangat. Nanti nurse marah 😊

Huhuhu.... Sama lah sis..kdng lps 15 minit lapar blk😢 x tau nak hilangkan mcm mna..