Hi Mummies, Nak tanya..

Update: ok da pegi klinik.. Doc ckp threatened miscarriage tp alhamdulillah scan baby sume ok. Doc prescribed ubat kuatkn rahim. Sy 11weeks pregnant, first baby. Td g toilet ade keluar darah lendir seketul mcm period. Tp lepas tu da xde. Is it normal or should I be worried? Scan before raya aritu doc ckp baby ok heartbeat pn normal. cuma sy ade cyst.. #advicepls #firstbaby

3 Balas

puan, mggu sblm raya juga doc scan pun ada cyst. pastu sy tya doc dia ckp klu pregnant cyst tu mmg bantu bg mknan utk baby. bila baby dh keluar dia automatik kecut sdiri. bila dgr penjelasan rasa lega

Setiap pendarahan ke spotting ke time pregnant x normal ya. Dont normalize it as normal. Segera pg hospital/klinik untuk kepastian.

x normal lh..sebarang kluar wktu preggy mohon pergi check terus.. lain org lain pengalamannya.. ni awak dh ckp seketul plk tu..