Ingin Tahu ..

Sapa ada pengalaman macam saya? Saya check upt positif .. ikutkan dah 6minggu 5hari.. Kelmarin scan, tak nampak apa2. Kosong ja.. Saya risau dan takut.. Da spa2 mengalami mcm ni? Sharing please..

1 Balas

sy masa 1st scan dkter pn kata x nampak ape.. dkter cuma kata dinding rahim da menebal.. pstu dye tgk kn cyst dgn fibroid.. alhamdulillah xde.. then dye suruh repeat lagi 3 minggu.. lepas 3 minggu tu, repeat, da dgr heartbeat.. 💕

5y ago

samasama mommy