kena marah nurse

sapa ada pengalaman kena marah nurse dlm labour room?? lps tu muka nurse masam je

8 Balas

Saya nak kata pernah kena marah tu tak pasti lah, sebab dalam LR tengah contraction. Saya penat tau study teknik betul bernafas dan hadapi contraction, masuk LR terus tak ingat apa pun. Dah la first baby, nurse kata tengah contraction tu jangan teran. Bernafas dengan elok. Nada dia tinggi sikit la, tapi tak marah pun. Mungkin saya yang berperasaan di marah sedangkan nurse cuma nasihat. 😂

Pernah.. Sekali... Masa second baby... Sbb layanan nurse tu kasar sangat.. Mungkin sbb dia letih.. Nak ajar saya teran.. Tapi jenis tolak2 kaki saya.. Tekan2 kaki.. Sangat kasar.. Saya ada marah dia balik... N dia terus tarik muka.. Selesai je semua.. Saya sempat mintak maaf dengan nurse tu.. Depan semua nurse lain.. Tapi ayat yang keluar dalam mulut dia macam xleh terima saya mintak maaf..

4y ago

Fuyoo.. Berdesup telinge😅

Hahahahha nk kate marah tu mcm x sbb nth la.. Bile tgh layan sakit contraction tu mmg xpkir lain dah.. Thu2 nk teran je lpas tu. Blaja la ilmu bernafas ke cre baring ke dgn btul. Nnti bile msuk LB mesti lupe nk ikut step. 😂😂😂😂..sye teran smpai muke merah tpi xthu la yg mne 1 sye teran😂

So far sy beranak dkt htar klang nurse kt LR xpernah mrah..siap bergurau lg ade..hrap2 nti dpt nurse baik2 lg la..bru x stress nk branak..

Saya pernah, dan saya complaint balik sebab saya Kali pertama. Tak ada pengalaman. Kenapa dia nak marah

Kne mrh pasal ape? Xpnh kne mrh lg n hrp xkn kene mrh 🤣

Kenapa nurse marah? 😂

So far nurse okay hehe