kena marah nurse

sapa ada pengalaman kena marah nurse dlm labour room?? lps tu muka nurse masam je

8 Balas

Pernah.. Sekali... Masa second baby... Sbb layanan nurse tu kasar sangat.. Mungkin sbb dia letih.. Nak ajar saya teran.. Tapi jenis tolak2 kaki saya.. Tekan2 kaki.. Sangat kasar.. Saya ada marah dia balik... N dia terus tarik muka.. Selesai je semua.. Saya sempat mintak maaf dengan nurse tu.. Depan semua nurse lain.. Tapi ayat yang keluar dalam mulut dia macam xleh terima saya mintak maaf..

5y ago

Fuyoo.. Berdesup telinge😅