kena marah nurse

sapa ada pengalaman kena marah nurse dlm labour room?? lps tu muka nurse masam je

8 Balas

Saya nak kata pernah kena marah tu tak pasti lah, sebab dalam LR tengah contraction. Saya penat tau study teknik betul bernafas dan hadapi contraction, masuk LR terus tak ingat apa pun. Dah la first baby, nurse kata tengah contraction tu jangan teran. Bernafas dengan elok. Nada dia tinggi sikit la, tapi tak marah pun. Mungkin saya yang berperasaan di marah sedangkan nurse cuma nasihat. 😂